Centre d'Estudis sobre Joventut i Societat
Universitat de Lleida
P. Victor Siurana 1
25003 Lleida
jovis@geosoc.udl.cat

Nova edició del Màster Interuniversitari en Joventut i Societat

El màster interuniversitari en Joventut i Societat és una formació superior oficial reconeguda per la Generalitat de Catalunya i el Govern d’Espanya que té com a objectiu oferir una oferta educativa de tercer cicle  en l’àmbit de la recerca, la intervenció i les polítiques públiques en joventut.

 

Es tracta d’una formació amb vocació interuniversitària i interdisciplinària que dirigida a professionals, investigadors i investigadores, i personal docent que treballen o aspiren a treballar en aquest sector.

 

L’objectiu del màster és consolidar una oferta formativa permanent en l’àmbit de la recerca, la intervenció i les polítiques públiques en joventut. Es tracta d’una proposta formativa avançada amb vocació interuniversitària i interdisciplinària que aspira a aplegar els professionals, els investigadors i el personal docent que treballen o aspiren a treballar en aquest sector.

 

El MIJS és molt més que cursar un màster, deixa empremta. D’una banda,  forma especialistes en l’àmbit de la joventut i de l’altra, proporciona una experiència que va més enllà de les aules:

 

  1. Impartit a 6 universitats públiques catalanes
  2. Equip de professorat expert i orientat per un consell assessor
  3. L’aproximació interdisciplinària, teòrica i pràctica, en l’àmbit de la joventut
  4. Possibilitat d’allotjament a la Xarxa d’Albergs de Joventut
  5. Viatge d’estudis a l’estranger

 

Preinscripció i més informació a la nova web del Màster: https://www.udg.edu/ca/masters-en-educacio-i-psicologia/Joventut-i-Societat