Centre d'Estudis sobre Joventut i Societat
Universitat de Lleida
P. Victor Siurana 1
25003 Lleida
jovis@geosoc.udl.cat

SEMINARI D’ESTUDIS SOBRE JOVENTUT I SOCIETAT

Des del grup de recerca Centre d’Estudis sobre Joventut i Societat (JOVIS.COM) Ens plau informar-vos que aquest proper 12 de març arrenquem de nou amb el Seminari d’Estudis sobre Joventut (seJOVIS).
Molts de vosaltres ja hi vau participar altres anys i la versió d’enguany serà força semblant. Comptarem amb una sessió mensual en la qual presentaran dues o tres persones durant 20 o 30 minuts cadascú la seva recerca relacionada amb els estudis de joventut. Al finalitzar, durant 10 minuts, es podrà discutir cada presentació o bé es podrà fer una discussió final comentant totes les presentacions de cop. A les persones que presenten el seu treball se’ls lliurarà un certificat de presentació. Als que assisteixen a un mínim de 80% de les sessions, se’ls lliurarà un certificat d’assistència. El seminari està obert a tothom i tant podeu venir només a les sessions que us interessen més o podeu portar els vostres seguidors el dia que presenteu vosaltres. La idea és presentar en un ambient familiar que convida a discutir teories, metodologies i pràctiques sense inconveniències.

 

De moment ja us podem anunciar la primera sessió del seminari d’enguany que es celebrarà el dia 12 de març de 13:00 hores a 14:30 hores a la sala de juntes del 3r pis del Rectorat. Presentaran la Laura Fernández (Narrativas contra el olvido. La nueva ola de historietas históricas surgidas a partir de la crisis del 2001 en Argentina y Uruguay) i Ivan Lomascov (Experiencias de lectura de la revista satírica El Jueves en jóvenes leridanos hoy, ayer y anteayer).

 

Volem que realment sigui un espai per comentar dubtes, preguntes i rebre noves idees de com solucionar problemes i tirar endavant amb la vostra recerca.
Si voleu participar com a ponents en futures sessions o teniu qualsevol dubte o pregunta contacteu amb Miquel: miquel.ubeda@geosoc.udl.cat o Katia: knunezc@geosoc.udl.cat, quedem a la vostra disposició.