Centre d'Estudis sobre Joventut i Societat
Universitat de Lleida
P. Victor Siurana 1
25003 Lleida
jovis@geosoc.udl.cat

M. Jesús Gómez

Investigadora

M.Jesús Gómez Adillón (1968) va completar els seus estudis de llicenciatura en Ciències Econòmiques i Empresarials a la Universitat de Barcelona i és doctora en Economia per la Universitat de Lleida. Ha publicat en revistes com International Review of
Victimology, Revista del Ministerio de Ocupacion y Seguridad Social, Revista Econòmica de Catalunya i la Revista d’Estudis Cooperatius, entre d’altres i ha participat en diverses conferències internacionals ERSA (European Regional Science Association) i nacionals.
És investigadora en diversos projectes de recerca amb finançament extern, sobre formes contemporànies de violència de gènere, migració juvenil de Catalunya i sobre Garantia Juvenil. S’ha especialitzat en l’aplicació de metodologies estadístiques en les dades del mercat laboral, la qualitat del servei i la  criminologia. Forma part del consell editorial de la revista Egitania Science (Portugal).
Ha participat en programes de mobilitat a la Jena University (Alemanya) i el Politècnic de Guarda (Portugal).
Actualment, treballa com a professora d’estadística en la Facultat de Dret, Economia i Turisme de la Universitat de Lleida i és membre del Grup de Recerca Reconegut i Finançats per la Generalitat de Catalunya Jovis.com.