La llibreria Alibri de Barcelona acull la presentació del llibre “De la Generación@ a la #Generación”, de l’antropòleg Carles Feixa

Barcelona acollirà el proper dijous, dia 6 de novembre, la presentació del nou llibre de l’antropòleg Carles Feixa, “De la Generación@ a la #Generación. La juventud en la era digital”. L’esdeveniment tindrà lloc a les 19.30 a la llibreria Alibri i comptarà amb la presència de l’autor del llibre, Carles Feixa; el Catedràtic d’Antropologia de la Universitat Rovira Virgili, Oriol Romaní; la professora titular de la Universitat Pompeu Fabra; i la becària predoctoral de la Universitat Pompeu Fabra, Ariadna Fernández-Planells.

En aquest nou llibre, publicat per Ned Ediciones, Carles Feixa analitza la transformació que ha patit el fet de ser jove, en un context de canvi de paradigma social, d’explosió de les noves tecnologies i de consolidació del món digital. Per fer-ho, l’autor ha comptat amb la participació d’Oriol Romaní, Carmen Leccardi, Yanko González i Pam Nilam. Tots ells analitzen, des d’una perspectiva sociològica i antropològica, els catalitzadors dels canvis en la configuració de la definició de joventut, que camina a cavall entre el pes social que adquireixen els i les joves gràcies al domini de les noves tecnologies i el complex context social i econòmic que els dificulta l’entrada al món dels adults.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *